پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

خرید قاتل خونسرد با کارت‌های بانکی مقتولانش در کرمانشاه

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه، گفت: فردی که اقدام به قتل سه نفر با سلاح گرم و خرید با کارت بانکی آنها در کرمانشاه کرده بود، در نهایت توسط کاراگاهان به دام افتاد و دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 26
کد خبر: ۲۵۸۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی کرمی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: پس از وقوع قتل سه شهروند کرمانشاهی شامل یک مرد ۷۰ ساله و دو زن ۶۳ و ۹۴ ساله در کرمانشاه، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی عنوان کرد: کاراگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پس از تشکیل پرونده اولیه، اقدامات اطلاعاتی خود را برای شناسایی فرد قاتل آغاز کرده و در تحقیقات ابتدایی دریافتند جوان ناشناسی در چند مرحله اقدام به خرید و برداشت وجه از کارت‌های بانکی مقتولان کرده است.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه گفت: با کسب این اطلاعات، جوان ۳۹ ساله که اعتیاد شدیدی به مواد مخدر صنعتی داشت شناسایی و پس از دستگیری در محل سکونتش به پلیس آگاهی استان منتقل شد و تحت بازجویی قرار گرفت.

کرمی افزود: کاراگاهان حین دستگیری این فرد خودرو تیبا متعلق به مقتولان و کارت‌های بانکی آنها را نیز در منزل متهم کشف کردند.

وی با بیان اینکه متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها به قتل هر سه عضو خانواده اعتراف کرده است، گفت: طبق اظهارات این شخص، مقتولان از اقوام دور پدری وی بوده و با توجه به اسلحه‌ای که در اختیار داشته به منظور سرقت وارد منزل آنها می‌شود.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: طبق اعترافات متهم، پس از حضور وی در منزل مقتولان، آنها متوجه حضور این شخص می‌شوند و او هم با کلتی که در اختیار داشته اقدام به شلیک به اعضای آن خانواده و قتل آنها می‌کند.

کرمی گفت: قاتل دستگیر شده همچنین پس از ارتکاب قتل اقدام به سرقت خودرو تیبا، کارت‌های بانکی و یکسری اقلام با ارزش دیگر می‌کند و سپس جنازه هر سه نفر را با خوردویی که در اختیار داشته به اطراف شهر منتقل و درون چاه می‌اندازد.

وی با اشاره به کشف جسد هر سه مقتول و اموالی که از آنها سرقت شده بود، یادآوری کرد: فرد قاتل نیز همچنین تحت بازجویی‌های تخصصی است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر